El 12è Torneig Hockey Solidari recapta 30 mil euros i reuneix més de 800 participants

Aquest dissabte s’ha celebrat el dotzè Torneig Hockey Solidari, després de dos anys de no fer-se per la pandèmia. Un torneig que també ha comptat amb d’altres modalitats com el pàdel i el tenis, les curses o les classes guiades de pilates i zumba a les instal·lacions de l’Atlètic a Can Salas. Hi ha participat més de 800 persones.

Aquest esdeveniment referent en la vessant solidària al Vallès aquest any ha dut el nom de Torneig Hockey Solidari Rafa Mundet per retre homenatge a una figura clau en l’esport i la solidaritat que va ser impulsor i incansable col·laborador en les darreres edicions d’aquest projecte i que va morir la passada tardor.

L’Associació Torneig Hockey Solidari està formada per membres dels cinc clubs de hockey de Terrassa i Matadepera: Matadepera 88, Línia 22, Club Deportiu Terrassa, Club Egara i Atlètic Terrassa Hockey Club.

L’objectiu dels organitzadors és recollir les màximes aportacions econòmiques possibles durant la jornada per a destinar-los a aquells que més ho necessiten. Cada any s’escullen projectes solidaris que es beneficien de la recaptació, centrant els esforços en els infants i adolescents de Terrassa i Matadepera. La recaptació ha estat d’uns 30 mil euros.

En l’edició d’enguany les donacions han estat pel Projecte Atenció integral a les famílies i infants que participen a la Casa d’Infants, el Projecte Grup de Noies La Fàbrica 2022 del Grup de Joves La Fàbrica Can Tusell, el Projecte Gestió Emocional i Autoconeixement de l’Associació d’Intervenció en Drogodependència d’Ègara i Projecte Hospital rural de Gambo a Etiòpia.