Premi A L'excel·lència Professional Del Comb Dra. Dolors Ruiz

La Dra. Dolors Ruiz de MútuaTerrassa, premi a l’Excel·lència Professional del COMB 

La Dra. Dolors Ruiz ha estat reconeguda pel Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), amb el Premi a l’Excel·lència Professional, en la categoria d’Atenció Primària.  És metge especialista en Medicina Familiar i Comunitària del CAP Sant Cugat de MútuaTerrassa. El guardó es lliurarà el proper 28 de novembre a l’Auditori AXA de Barcelona. És el segon que rep l’entitat per a dues professionals de la Fundació Assistencial MútuaTerrassa.

Es tracta d’un reconeixement públic que el CoMB duu a terme anualment des de l’any 2004, amb la voluntat de posar en valor la tasca dels metges catalans que han destacat per la seva activitat professional, la seva excel·lència, honestedat, compromís, altruisme i integritat. S’atorguen en el àmbits de medicina hospitalària, atenció primària, salut pública i mental, atenció sociosanitària, recerca biomèdica, educació mèdica i humanitats mèdiques.

 La Dra. Ruiz ha desenvolupat la seva trajectòria professional des de 1999 a MútuaTerrassa, com a metge especialista en Atenció Primària i Comunitària. També és membre de la Secció de Metges esalut del CoMB. A més, doncs, ha participat en diversos projectes de recerca, entre ells el centrat en Covid Persistent. 

En els darrers anys ha destacat per la seva responsabilitat en el disseny, implantació i avaluació de programes de telemedicina en Atenció Primària. Des de l’inici de la pandèmia de SarsCov2 va col·laborar en l’elaboració i la posada en marxa del programa RedCOV. Un sistema, doncs. que ha permès fer el seguiment telemàtic de més de 120.000 pacients diagnosticats per Covid a l’àmbit d’Atenció Primària. Aquest programa va ser guardonat pel Congrés de la Sociedad Española de Medicina Familiar y Comunitaria de l’any 2021.

[Foto: MútuaTerrassa]