La façana de l’Ajuntament il·luminada de groc aixeca les crítiques de Ciutadans i PP

El portaveu de Ciutadans a Terrassa, Javier González, ha reclamat públicament que “PSC i TeC rectifiquin i deixin de recolzar iniciatives que posicionen l’ajuntament de tots els terrassencs en favor dels polítics separatistes”. González ho ha manifestat després que l’Ajuntament compleixi un acord de portaveus del passat mes de novembre pel qual la façana del consistori s’il·luminarà de groc de manera indefinida, en solidaritat amb els jordis, Oriol Junqueras i Joaquim Forn.

El dirigent de Cs a Terrassa ha expressat el seu respecte pels acords polítics, però assenyala que “la voluntat expressada en les passades eleccions per una àmplia majoria de ciutadans de la nostra ciutat ratifiquen la idea que Terrassa no és una ciutat independentista” i ha instat a l’ajuntament a “no posicionar-se en favor dels qui s’han saltat les lleis”. Per això, el dirigent de Cs a Terrassa ha demanat a l’alcalde, Alfredo Vega, i a Xavi Matilla, portaveu de TeC al fet que “rectifiquin la seva posició de suport als partits separatistes perquè cessi immediatament la il·luminació de color groc de la façana municipal”.

Des del Partit Popular de Terrassa també s’ha criticat, via xarxes socials, que l’Ajuntament s’il·lumini de groc. Ho ha fet el portaveu del grup municipal Àlex Rodríguez i el president del PP de Terrassa, Gabriel Turmo, amb qui ha tingut un intercanvi de parers amb el regidor d’ERC-MES, Carles Caballero.

https://twitter.com/a_lex1982/status/946658337361399808