La FACC i BBVA donen 60 tauletes digitals a residències

La Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC) i  el BBVA han donat 60 tauletes digitals a 60 residències i entitats d’atenció a domicili d’arreu de Catalunya, arran la situació generada pel Covid-19.

T’apropem als teus és el lema d’aquesta acció, que pretén facilitar la comunicació entre gent gran que viuen en aquestes residències i els seus familiars, i així contribuir a la millora del seu benestar emocional.

De les 60 tauletes,  44 es repartiran a la província de Barcelona; 6 a Vallès Occidental, 3 a les comarques de l’Alt Penedès, Anoia i Osona, 3 al Bages, 6 al Baix Llobregat, 12 al Barcelonès, 7 al Maresme, i 7 al Vallès Oriental.  Els setze dispositius digitals restants es repartiran 4a la província de Girona i 6 tant a la de Lleida com a Tarragona.

Aquesta acció,  que s’ha dut a terme gràcies a la colaboració amb l’Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA), vol ajudar a millorar la complicada situació de les persones grans que viuen en centres residencials, que les obliga a estar aïllades i lluny del les seves famílies. A la vegada vol reconèixer i facilitar la feina que realitzen els professionals i les professionals d’aquest sector greument afectat pel Covid19.