La FACT enceta temporada amb quatre espectacles al mes de setembre

Aquest mes de setembre quatre espectacles donen el tret de sortida a la temporada del Factoria Cultural de Terrassa que fins el mes de gener portarà una trentena de propostes culturals al centre de la Rambla. L’actor televisiu El Monaguillo enceta la tardor teatral el pròxim dia 10 amb la seva proposta ¿Sólo lo veo yo?.

Un monòleg humorístic on el col·laborador del programa televisiu El Hormiguero fa passar l’espectador pel fil de l’actualitat i les anècdotes personals. Els amants de la música també tenen una cita el dia 23, amb l’artista Strad, conegut com el violinista rebel. El músic torna a Terrassa amb el nou espectacle Ícaro que fa en col·laboració amb la companyia Yllana amb qui recreen damunt l’escenari un avió biplà de mides reals.

Un dels espectacles més novedosos d’aquest any és El Llop, que arriba en dues sessions el dia 24. Es tracta de la proposta televisiva sobre l’obra d’Àngel Guimerà, Terra Baixa, ara dirigida per Àngel Llàcer. Un muntatge sorgit d’un programa de televisió que porta els millors actors amateurs de Catalunya al seu primer treball en el teatre professional.

El dia 25, es clourà el setembre amb l’obra Forever Young, la comèdia musical dirigida per Tricicle que homenatja la tercera edat. Un espectacle tendre on set joves actors s’interpreten a ells mateixos quan siguin grans. Un espectacle de l’anomenat humor intel·ligent que no cau en el mal gust. La Factoria Cultural va registrar una mitjana d’assistència del 70 per cent en els espectacles programats la temporada passada.