Antoine3

LaFACT estrena “Antoine, el musical” sobre la vida de l’autor del Petit Príncep

Aquest dissabte arriba a la Factoria Cultural l’espectacle basat en la vida de l’autor del Petit Príncep, «Antoine, el musical». Un muntatge màgic i emotiu amb una espectacular posada en escena que convida a fer un recorregut per l’autor del cèlebre relat, Antoine de Saint Exupéry. Una peça musical teatralitzada en castellà per a vuit actors que acompanyen als dos grans protagonistes, l’autor i el protagonista de la seva història El petit Príncep.

Un passeig per les experiències vitals de Saint Exupéry que el van inspirar per escriure el seu conte més famós. L’espectacle va estar guardonat el 2020 amb el premi Max al millor espectacle revelació. L’obra mostra la passió d’un pilot incansable, d’esperit inquiet i brillant escriptor que vol conèixer el món. Va somiar amb les estrelles del Sàhara, es va enamorar d’Argentina i es va exiliar a Nova York. En una missió de guerra els seus pensaments es van perdre per sempre en aigües del Mediterrani.

Una vida marcada per l’aventura que respira tendresa i sensibilitat en la història d’un nen que sempre pregunta i que vaga per l’espai amb els seus problemes existencials. La productora beón entertainement que porta a Terrassa «Antonie, el musical» fa més de 15 anys que treballa en el sector de l’entreteniment. Entre d’altres projectes va participar el 2018 en El Médico de Noah Gordon. També ha impulsat diferents festivals culturals en plena pandèmia així com concerts, d’altres musicals i espectacles de monologuistes.

Antoine2Antoine3