La FACT millora en accessibilitat amb un elevador i espai reservat per a persones amb cadira de rodes

Les persones amb mobilitat reduïda ja poden gaudir dels espectacles de la Factoria Cultural al costat del seu acompanyant. L’auditori Alfons Vallhonrat incorpora vuit places específiques per a espectadors amb cadires de rodes. A més l’equipament ja disposa d’una plataforma elevadora per accedir a l’auditori per les escales, com la resta del públic.

Fins ara ho feien per una porta secundària a través d’un ascensor i es situaven a un lateral del passadís central. Els amics o familiars havien de seguir l’espectacle allunyats, des de la butaca que havien comprat. Ara, l’usuari amb cadira de rodes i un màxim d’un acompanyant poden seure junts a l’espai habilitat. Les entrades es poden comprar triant la localitat numerada al web de la Factoria Cultural.

La incorporació de les vuit places especifiques per a persones amb mobilitat reduïda no suposa en cap cas un increment de l’aforament de l’auditori, que es manté en 733 places.

Amb la instal·lació de l’elevador i l’habilitació d’aquestes places la Factoria Cultural es posa el dia en matèria d’accessibilitat. L’entrada a l’edifici ja es podia fer per la portes laterals.