La factura elèctrica del CN Terrassa s’ha incrementat gairebé un 25% durant l’últim any

La pujada del preu de la llum ha afectat especialment a entitats com el CN Terrassa. El fet d’haver de mantenir les instal·lacions obertes i en funcionament durant unes 17 hores al dia, provoca que equipaments esportius com els de l’Àrea Olímpica destinin una part important del seu pressupost a la factura elèctrica.

Durant l’últim any, aquesta partida s’ha incrementat prop d’un 25%, passant d’una despesa energètica de 310.000 euros a pagar-ne gairebé 400.000. A més a més, veient la tendència a l’alça, tot fa pensar que el rebut de la llum pujarà encara més. És per això que des del club ja s’han plantejat diverses alternatives.

L’augment d’aquesta despesa dificulta la recuperació econòmica després de l’impacte causat per la covid-19 i pot acabar repercutint en les futures inversions de l’entitat. Actualment, el Natació ja disposa de plaques solars per escalfar l’aigua de les piscines, però l’objectiu és disposar de sistemes d’energia fotovoltaica per deixar de dependre així del subministrament de la xarxa elèctrica.

Foto Club Natació Terrassa Exterior