La falta de llum s’afegeix als problemes endèmics que pateix l’Estadi Olímpic

Als problemes estructurals al gol sud, a la falta de conservació de certs passadissos i al mal estat del terreny de joc, un maldecap afegit a l’Estadi Olímpic és la falta d’il•luminació. Ja fa unes temporades que és habitual veure zones de penombra quan marxa el sol tant als entrenaments del futbol base del Terrassa FC i del primer equip com als partits del cap de setmana. Una situació que s’accentua a l’època hivernal, quan es fa de nit molt més aviat.

Una bona part dels focus de les quatre torres del camp estan desconnectats per evitar un major consum d’electricitat, però aquesta falta de potència va en detriment de la poca visibilitat, sobretot els dies de partit i en determinades zones de la graderia. De moment, la Federació Catalana permet jugar amb aquestes condicions, però està clar que s’ha agreujat la situació i per això l’Ajuntament ja ha encarregat un informe per revertir aquest i altres problemes que pateix aquest recinte municipal.

Diumenge, durant el partit contra l’Europa, era ben visible aquesta problemàtica des de la zona de tribuna durant la segona meitat. La resignació ja s’ha instaurat en el primer equip. La falta de llum i la duresa d’una gespa artificial cada cop en pitjors condicions, que s’assenyala com a principal culpable de les lesions en diferents jugadors, han motivat que el primer equip traslladi part dels entrenaments a les instal•lacions del Bonaire.