La família del Faustino vol denunciar els Mossos, el CST i l’Ajuntament

La família del Faustino, l’home desaparegut i trobat mort prop de l’Hospital de Terrassa, posarà denúncia per negligència al Consorci Sanitari de Terrassa, als Mossos d’Esquadra i a l’Ajuntament de Terrassa.

Als responsables de l’Hospital els culpa de no haver-lo controlat prou bé quan es va escapar d’Urgències, el divendres 30 de juliol al migdia. Segons explica la seva filla el vigilant, que no el va veure en un primer moment, va rebre un avís que l’havien vist a la rotonda d’entrada del centre.

La família tampoc entén com els Mossos no van activar la recerca fins 48 hores després de la seva desaparició.

La recerca dels cossos de seguretat es realitza diumenge i dilluns, en un radi de 500 metres al voltant de l’Hospital sense cap resultat. Quatre dies després, al cap d’una setmana de la desaparició, la filla, un cop ha reclamat les imatges de les càmeres de la zona, el troba prop del Consell Comarcal, a la vora d’un torrent, dins la zona on ja havien buscat Mossos i bombers.

A l’Ajuntament també li va demanar ajuda de Protecció Civil.

La hipòtesi de la família és que el Faustino va marxar d’Urgències i es va dirigir cap a la rotonda de Mercavallès, per la N-150. Allà va girar i es va endinsar pel bosc en busca, provablement, d’un camí de tornada a l’Hospital.