La família olímpica es reuneix en un sopar per commemorar els 25 anys de la subseu egarenca

La commemoració d’aquest 25è aniversari ha tingut continuïtat amb el sopar oficial que s’ha celebrat a l’Hotel Don Cándido, un edifici que es va construir per als Jocs. Esportistes, entrenadors, dirigents i autoritats s’han reunit per a l’ocasió, destacant la presència del president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco.

La commemoració d’aquest 25è aniversari ha tingut continuïtat amb el sopar oficial que s’ha celebrat a l’Hotel Don Cándido, un edifici que es va construir per als Jocs. Esportistes, entrenadors, dirigents i autoritats s’han reunit per a l’ocasió, destacant la presència del president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco.Durant la vetllada s’ha distingit 5 persones que van fer realitat el somni olímpic a Barcelona 92: els llavors alcalde i regidor d’Esports, Manuel Royes i Josep Casajuana, els presidents de la Federació Espanyola i Catalana d’Hoquei, Leandre Negre i Domènec Argemí, i Julio Fournier, director del Comitè Olímpic Organitzador de Barcelona 92.

També hi ha hagut distincions per a les seleccions olímpiques d’hoquei d’aquell any, amb una important presència de terrassencs i terrassenques, amb el diploma aconseguit pels nois i l’or de les noies. L’organització, però, també ha volgut reconèixer els esportistes i entrenadors egarencs d’altres disciplines presents als Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona com Rubén Michavila, Pere Fité, Josep Bladas, Rafa Aguilar o Cristina Rey, entre d’altres.

Una jornada, la de dissabte, que ha fet reviure l’esperit olímpic i recordar els canvis que van suposar els Jocs en tots els sentits. Blanco ha obsequiat Ballart amb una placa pel suport de la ciutat a l’esport i a l’olimpisme. Joan Martínez Colàs i Laia Camps han amenitzat una vetllada emotiva i de germanor per alguns dels integrants de la família olímpica del 92.