La fantasia del Mag Lari arriba al Museu Tèxtil a través de la seva indumentària

Sota el títol Mag Lari, la màgia de la indumentària, el Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa ha inaugurat aquest diumenge una exposició dedicada als vestits d’aquest popular mag barceloní. La sala d’actes s’ha omplert d’un públic divers en la presentació d’aquesta mostra, la qual ha comptat amb les intervencions de l’alcalde Alfredo Vega, de la directora del museu Sílvia Carbonell i del propi protagonista de l’exposició.

Des de pràcticament els seus inicis, Josep Maria Lari és un artista que ha renovat els escenaris. Va saber sortir del negre clàssic que sempre caracteritzava els mags, dedicant a cada una de les seves representacions una especial atenció a la indumentària.

El públic que visiti l’exposició podrà contemplar els elaborats vestits i complements utilitzats pel Mag Lari durant els darrers 25 anys. Un període de temps en el qual aquest showman de la màgia ha fascinat els seus espectadors amb tot tipus de trucs. L’exposició, situada a la segona planta del Museu Tèxtil, es podrà visitar fins a finals d’any.