La FAVT demana més coordinació entre Policia i Mossos per millorar l’atenció a la ciutadania

El passar 11 de gener, a petició de la Federació d’Associacions Veïnals de Terrassa, membres de la FAVT es van reunir amb la regidora de Seguretat i Medi Ambient i representants dels cossos de la Policia Municipal de Terrassa i dels Mossos d’Esquadra. El motiu de la trobada va ser exposar-los la preocupació per l’augment de la inseguretat i l’incivisme, així com pel que consideren una insuficient atenció dels cossos policials a les trucades de la ciutadania.

La federació denuncia que tant la falta d’efectius policials com de coordinació en la resposta entre tots dos cossos, Mossos d’Esquadra i Policia Municipal, són la causa de la manca d’atenció a la ciutadania i de l’augment de la inseguretat.

Per aquest motiu, la FAVT va demanar als representants de l’Ajuntament de Terrassa i dels cossos de seguretat presents en la trobada que es prenguin les mesures oportunes per adequar la coordinació entre tots dos cossos com, per exemple, optimitzant l’atenció compartida a les trucades als números d’emergències.

Els presents es van comprometre a una trobada posterior per valorar el resultat i fer el seguiment de les accions dutes a terme per solucionar els problemes exposats.