La FAVT fa arribar la preocupació per la neteja de la ciutat a l’Ajuntament

La Federació d’Associacions Veïnals de Terrassa ha posat en manifest la seva preocupació per l’estat de la neteja i recollida de residus al conjunt de la ciutat.

Ho han fet en primer lloc, denunciant el que consideren una mala gestió per part de l’empresa municipal Eco-Equip, denuncien manca de transparència i reclamen col·laboració a l’hora de prendre decisions sobre l’impacte de la gestió dels residus de Terrassa.

La FAVT emplaça al consistori a prendre mesures immediates amb l’objectiu de redirigir la situació el més aviat possible per, segons la Federació, evitar mals majors a més llarg termini que creïn crítica, incomprensió, crispació i boicot per part de la ciutadania.

També s’ha criticat l’increment de les taxes de residus, que consideren que no comporta la garantia d’una millora dels serveis i que amb el model actual no s’aconseguirà complir amb els objectius de prevenció i de recollida selectiva.

La FAVT proposa doncs, un canvi radical en el model de gestió de l’empresa municipal i del model de gestió dels residus efectiva.