La FAVT reclama ampliar els horaris de la Línia H fins a l’Hospital

La Federació d’Associacions Veïnals de Terrassa (FAVT) ha celebrat una sessió monogràfica per parlar sobre mobilitat urbana. La trobada ha servit per explicar la seva proposta per millorar la xarxa d’autobusos.

L’entitat creu que la línia H, que arriba fins a l’Hospital de Terrassa, hauria de passar per tots els barris. També considera que cal millorar el sistema de transbordament. En aquest sentit, demanen una ampliació dels horaris.

FAVT monogràfic mobilitat

La FAVT no veu amb bons ulls la possible eliminació de la línia 10, ja que afectaria el barri de Xúquer i la comunicació de la zona sud amb l’Estació del Nord. Per aquest motiu, proposa crear una segona línia circular per relligar tots els barris.

A més, des de la federació reclamen un servei per accedir en transport públic als polígons industrials amb la incorporació de més línies.

FAVT monogràfic mobilitat

Davant de les mancances detectades, volen millores en la comunicació entre tren i autobús, la puntualitat i la freqüència.També exigeixen un correcte funcionament de l’horari digital d’informació situat a les parades.

Defensen que, en la revisió de la xarxa d’autobusos, cal tenir en compte els nous equipaments i urbanitzacions per donar resposta a les necessitats futures dels usuaris. Finalment, apunten que caldria incorporar un bus de nit el cap de setmana.