La FECAC redueix els actes del Dia d’Andalusia amb aforaments restringits i seguiment telemàtic

La Federació d’Entitats Culturals Andaluses a Catalunya celebrarà aquest any les 37 Jornades commemoratives del Dia d’Andalusia amb diversos esdeveniments amb aforament restringit, tot i que es podran seguir simultàniament per les xarxes socials i Youtube.

La presentació pública del cartell i del programa tindrà lloc aquest divendres, 19 de febrer. L’endemà, la Casa de Andalucía del Prat de Llobregat acollirà la conferència “Flamenco y poesia en las entidades andaluzas de Cataluña a càrrec de Francisco Mármol, escriptor i divulgador cultural andalús.

La tradicional conferència institucional del Dia d’Andalusia tindrà com a protagonista el president de la Unió Romaní, l’advocat Juan de Dios Ramírez Heredia, que impartirà una conferència sobre “La novena provincia, Andalucía en Catalunya. L’acte se celebrarà al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona el dijous 25.

Diumenge 28 de febrer al matí, la junta directiva de la FECAC farà l’ofrena floral al monòlit de Blas Infante, considerat el pare de la pàtria andalusa, enclavada al parc de la Guineueta, a Barcelona.

En compliment de les restriccions sanitàries, aquest any no es podran fer altres activitats habituals com el Dia de Convivència a Terrassa, el Concurs de Xirigotas i Comparses i el sopar de lliurament dels Premis FECAC.