La FECAC suspèn la Romería del Rocío a Terrassa

La junta de la Federación de Entidades Culturales Andaluzas de Cataluña (FECAC) ha acordat suspendre la 49ª edició de la Romería del Rocío de Catalunya, que s’havia de celebrar del 28 de maig a l’1 de juny a Terrassa. D’aquesta manera també queden anul•lats tots els preparatius i actes paral•lels que estaven previstos.

La FECAC ja era conscient de la dificultat de la celebració d’aquest esdeveniment pels terminis d’inici de muntatge i construcció dels equipaments per acollir els pelegrins. Amb tot, la decisió s’ha pres avui després de l’anunci de la suspensió fet per la Pontifícia, Real e Il•lustre Hermandad Matriz de Nuestra Señora del Rocío de Almonte.

Amb aquesta mesura, la federació dona compliment a las indicacions de les autoritats sanitàries i les administracions públiques amb motiu del coronavirus i l‘ampliació de l’estat d’alerta.

Dijous passat, la FECAC ja va anunciar el trasllat de les dates de celebració de la 49ª Fira d’Abril de Catalunya, que es farà del 18 al 27 de setembre al Parc del Fòrum.