La Federació Catalana de Bàsquet dóna per finalitzades les competicions que no són Sèniors ni Preferents

Les competicions de bàsquet també s’han vist afectades per la pandèmia de la Covid-19. En un comunicat d’aquest dijous la Federació Catalana (FCBQ) ha donat per “finalitzades les competicions no Sèniors i no Preferents d’aquesta temporada, una vegada el Congrés dels Diputats ha prorrogat l’Estat d’Alarma fins el proper 9 de maig”.

Aquesta mesura afecta a centenars d’equips dels diferents clubs de bàsquet de Terrassa (CN Terrassa, Sferic, CB Sant Pere, JE Terrassa, Can Parellada i El Social) que competeixen als Campionats de Catalunya des de la categoria Sub-21 fins a la Pre-mini (escola de bàsquet inclosa), excepte els Preferents, i als Campionats Territorials, excepte els Sèniors i Sub-25.

No es descarta, però, que la suspensió s’ampliï a la resta de categories, “en funció de saber si es podran o no reiniciar la fase regular abans del proper 17 de maig“, segons resa la nota informativa. Sobre possibles ascensos, la FCBQ està a l’expectativa del que determini la Federació Espanyola (FEB) sobre possible descensos d’EBA i Lliga Femenina 2 i, al mateix temps, si s’acceptaran ascensos a aquestes competicions i de quina manera.