El DOGC tomba el desig de jugar de la Federació Catalana de Futbol

Finalment no hi haurà competició de futbol i futbol sala català ni aquest cap de setmana ni en els propers 15 dies. El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) ha publicat aquest divendres les noves restriccions per minimitzar el risc de contagi, tombant així el desig de la Federació Catalana de Futbol de jugar-hi.

La Resolució SLT/2546/2020, de 15 d’octubre, indica que s’adopten noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. Per aquest motiu, s’ha establert l’ajornament de totes les competicions esportives a Catalunya durant un període de 15 dies.

En conseqüència, es procedeix d’ofici a l’ajornament de tots els partits de competició oficial d’àmbit territorial en totes les seves modalitats i categories i de tots els partits amistosos, la disputa dels quals estigués fixada entre els dies 16 d’octubre i 30 d’octubre, ambdós inclosos.

De conformitat amb les mesures indicades, sí que podran disputar-se els partits corresponents a les competicions professionals i a les competicions d’àmbit estatal, tot i que l’aforament de la instal·lació no podrà superar el 50%, i igualment es podrà continuar amb la pràctica d’entrenaments en totes les categories. Els partits amistosos de qualsevol categoria, però, queden prohibits durant el període indicat.