La Federació Catalana de Hockey també dona per finalitzades les competicions

La Federació Catalana de Hockey (FCH) ha seguit els passos de la RFEH i ha comunicat aquest dijous la suspensió de totes les competicions d’hoquei herba i de sala, tant masculines com femenines, d’aquesta temporada. Una decisió presa seguint les recomanacions i indicacions de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) i amb el consens de tots els clubs.

En la nota informativa s’assenyala que totes les competicions que ja estaven finalitzades mantindran les seves classificacions, així com els títols obtinguts pels equips corresponents, mentre que aquelles que s’estaven jugant es donen per acabades sense campions, així com tampoc es produiran ascensos ni descensos.

Davant de la situació d’alarma sanitària, la FCH també ha decidit suspendre el Festival del Hockey Català, que habitualment se celebra al juny i que posa punt final a la temporada. En el comunicat l’ens federatiu afegeix que “aquesta situació ha afectat a federats, clubs i la pròpia Federació, però tots junts ja estem treballant en la temporada 2020-2021”. A més ha tingut un record per a tots aquells  que han perdut algun amic i/o familiar durant la pandèmia, per concloure que “tornarem a entrenar, tornarem a jugar, ho tornarem a viure”.