La Federació Catalana de Hockey veu un futur amb major optimisme amb el Mundial i el Centenari a l’horitzó

Divendres es va celebrar a Sant Andreu de la Barca la 52a Gala del Festival del Hockey Català, certamen que s’ha recuperat després de no celebrar-se l’any passat per la pandèmia, tot i que hi havia aforament limitat i només es podia assistir amb invitació personal.

Com és habitual, es va fer el lliurament de plats commemoratius als campions de Catalunya i les distincions a aquelles persones o entitats que han estat mereixedores de reconeixement per part de la Federació Catalana de Hockey. La màxima distinció, l’Stick d’Or, va recaure en el Club Hockey Sant Andreu, en reconeixement al treball fet al llarg dels cinquanta anys d’història en favor de la promoció de l’hoquei.

Una segona temporada difícil i complicada per la pandèmia, amb aturades i restriccions en les competicions, però per al president de la Federació Catalana, el terrassenc Xavi Adell, ja es veu la llum al final del túnel amb dos grans esdeveniments: el Centenari de la Federació el 2023 i, un any abans, el Mundial Femení que s’ha de celebrar a Terrassa.