La Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Terrassa demana canvis dràstics a la sanitat pública

Aquest cap de setmana s’ha celebrat l’assemblea anual de la Federació d’Associacions Veïnals de Terrassa (FAVT) a la seu de l’entitat ubicada al Centre Cívic de Ca n’Aurell. La trobada, que ha comptat amb de representants de diverses associacions veïnals adscrites a la federació, han repassat el funcionament del curs passat i han debatut sobre noves queixes i propostes que afecten directament als veïns dels diferents barris de Terrassa.

Les associacions de veïns de la ciutat, associades dins de la FAVT, han compartit la indignació en un tema en concret. Es tracta de l’estat en el que es troba la sanitat pública i els Centres d’Atenció Primària.

A més de demanar una atenció primària sense cues, la FAVT considera primordial tenir servei de pediatria a tots els CAP de la ciutat i millorar el servei de dalt a baix.

Aquesta federació organitza diverses trobades durant l’any per tirar endavant, de manera conjunta amb la xarxa d’associacions veïnals de barri, algunes iniciatives i queixes de caire social.