La Federació del PSC Vallès Oest organitza el col·loqui ‘Les dones, des de diverses perspectives’

Aquest dijous a la tarda, la seu del PSC a Terrassa ha acollit un col·loqui sota el títol Les dones, des de diverses perspectives. L’acte ha servit per tractar diversos temes i qüestions des d’un punt de vista femení, com la necessitat d’aplicar polítiques d’igualtat a tots els nivells, les pensions, el model social i la necessitat de repensar els municipis des d’un punt de vista de gènere.

El debat ha comptat amb la presència de Gracia García, secretària de Polítiques d’Igualtat del PSC Terrassa i regidora a l’Ajuntament de la ciutat, que ha valorat el col·loqui “com un acció molt positiva, ja que hem pogut escoltar de primera mà experiències de desigualtat, dificultats del dia a dia i necessitats que ens plantegen reptes com a societat”.

Consol Benayes, secretària de Formació del PSC Vallès Oest, ha estat l’encarregada de moderar l’acte. La xerrada també ha comptat amb les intervencions d’Isabel Zarza, secretària de Gent Gran del PSC Vallès Oest, i de Núria González, advocada i representant de la Secretaria d’Igualtat nacional del PSC.