La Federació Espanyola de Municipis inclou Terrassa en la guia de bones pràctiques en accessibilitat

Terrassa ha estat inclosa en la nova guia de bones pràctiques d’accessibilitat universal en els ens locals de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP). La guia s’ha presentat aquest dijous en un acte a Madrid. S’ha comptat amb la presència de la tinenta d’alcalde de Participació, Qualitat Democràtica i Drets Humans i regidora de Capacitats Diverses i Accessibilitat, Meritxell Lluís.

La guia de la FEM destaca Terrassa pels seus projectes en matèria d’accessibilitat cognitiva, com la promoció de la lectura fàcil, els pictogrames als autobusos urbans, la posada en marxa d’un equip d’avaluació de l’accessibilitat cognitiva, la guia de recursos en lectura fàcil per a persones que han adquirit una discapacitat i la programació de cinema inclusiu L’Hora Blava.

Per la tinenta d’alcalde, Meritxell Lluís, «aquest és un nou reconeixement de la gran tasca que l’Ajuntament desenvolupa, conjuntament amb les entitats de la ciutat, per fer una Terrassa més accessible i inclusiva per tothom. El nostre objectiu és sempre que tothom pugui viure la ciutat, i és un orgull que es reconegui tot l’esforç que hi posem».

La FEM inclou Terrassa en la guia d'accessibilitat

[Foto: Ajuntament de Terrassa]