La Festa Major 2021 ja té cartell

La Festa Major del 2021 ja té cartell. Són quatre versions diferents de la representació de la careta d’un diable. A les banyes quatre monuments de la ciutat com són la Masia Freixa, la Bòbila Almirall, la Torre del Palau i el Monument de la Dona. I tot combinat amb colors que aporten l’alegria de la festa. Com cada any el cartell ha sortit d’un procés de selecció de l’Escola Municipal d’Art i Disseny que fa un treball de curs per a la realització del cartell de Festa Major.

Cristina Santos és el tercer any que cursa el Grau Superior de gràfica publicitària a l’escola de disseny terrassenca. Després de la primera idea el cartell entra en un procés de desenvolupament de tota la imatge gràfica. El resultat, un cartell per a tothom, atractiu i que sobretot convida a la festa.

D’altra banda l’Ajuntament ultima els preparatius per condicionar diferents espais oberts a l’aire lliure amb el contorn perimetrat i amb control d’accés, com pot ser el parc de Sant Jordi, l’Estadi Olímpic, Mossèn Homs o l’Escola Pia, entre d’altres espais de la ciutat.

[Font imatge: Ajuntament de Terrassa]