La Festa Major de Terrassa 2019 s’acomiada amb el castell de focs

Aquest dimecres a la nit l’espectacle pirotècnic ha servit per posar el comiat de la Festa Major de Terrassa. A partir de dos quarts d’onze i durant un quart d’hora el color i el soroll han protagonitzat el castell de focs davant una nombrosa presència de ciutadans que no s’han volgut perdre l’esdeveniment. En total s’han llençat uns 190 quilograms de material pirotècnic.

La cruïlla de les avingudes de l’Abat Marcet i de Josep Tarradellas ha estat un any més el punt de trobada de l’espectacle dels focs d’artifici, encarregats un any més a la Pirotècnia Tomàs.

Una vegada acabat el castell s’ha seguit amb el protocol dels actes finals de la festa major amb la cantada d’havaneres a la plaça Lluís Companys a càrrec del grup Les Anxovetes.

La música i les cançons d’havaneres han servit de fons perquè els membres de la corporació municipal hagin servit també el tradicional rom cremat a tots aquells ciutadans que ho han demanat. Al mateix temps i a la plaça Ricard Camí es feia una ballada de sardanes amb la cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona.

Tot plegat per acomiadar la Festa Major de Terrassa després de sis dies carregats d’activitats de tota mena i per a tots els gustos.