La fibromiàlgia fa il·luminar de color blau la façana de l’Ajuntament

La façana de l’Ajuntament s’ha il·luminat aquest dilluns amb motiu del Dia Internacional de la Fibromiàlgia. La tinenta d’alcalde de Drets Socials i Serveis a les Persones i regidora de Salut, Eva Candela, acompanyada de portaveus de Grups Municipals i membres de la Corporació Local, va assistir ahir al vespre a l’acte organitzat amb motiu del Dia Mundial de la Fibromiàlgia i la Síndrome de Fatiga Crònica/EM.

En aquest acte, organitzat pel Servei de Salut i Comunitat de l’Ajuntament de Terrassa a petició de l’Associació Catalana d’Afectades i Afectats de Fibromiàlgia i d’altres Síndromes de Sensibilització Central (ACAF), es va il·luminar en color blau la façana de l’Ajuntament de Terrassa. La Fibromiàlgia és una malaltia crònica que es caracteritza pel dolor muscoloesquelètic generalitzat i una hipersensibilitat en múltiples àrees corporals sense alteracions orgàniques demostrables.

L’ACAF és una entitat formada per persones afectadees de fibromiàlgia i fatiga crònica i d’altres processos de sensibilització central relacionats amb les esmentades malalties. L’Associació treballa per assessorar i fer arribar tota la informació als afectats i donar suport als malalts i les seves famílies.