La FIH Pro League s’allarga fins al 2021

La Federació Internacional de Hockey (FIH) ha emès un comunicat aquest divendres, anunciant que la Pro League 2020 s’allargarà fins al juny de 2021, atesa la incertesa que està provocant la pandèmia a nivell mundial. La FIH ha estat en contacte amb totes les federacions participants per avaluar aquesta situació, amb l’objectiu de reprendre els partits, suspesos des del passat mes de març, sempre i quan hi hagin totes les garanties sanitàries per als esportistes.

L’allargament de la competició permetrà programar millor els partits que quedaven pendents, de cara a preparar la cita olímpica de Tòquio a l’estiu de 2021. De fet la FIH té previst reprendre la competició a finals de maig, sempre i quan sigui possible. Els propers compromisos de la selecció espanyola, amb una àmplia representació egarenca, tindrien lloc el 24 i 25 de maig, quan visiti la Gran Bretanya. Els RedSticks ocupen actualment la setena posició amb dues victòries en vuit partits disputats.

La decisió d’estendre la competició al 2021 comportarà canvis en la tercera edició de la Pro League. Aquesta també s’endarrerirà i no començarà fins al setembre de l’any vinent, una vegada finalitzats els Jocs Olímpics. La data fixada per acabar el campionat serà el juny de 2022.