La fira d’artesans titellaires tanca una exitosa quarta edició del Festival Didó

La Plaça Vella s’ha tornat a omplir aquest dissabte d’un públic familiar, en el marc de la tercera fira d’artesans titellaires. Aprofitant el bon temps, molts terrassencs, petits i grans, han visitat el mercat de parades i han presenciat les últimes actuacions de música i titelles del Festival Didó. Una celebració que aquest any ha complert amb les millors expectatives, rebent una gran resposta per part del públic.

A la fira d’artesans titellaires s’hi han reunit fins a vuit parades especialitzades en ninots i titelles de diferents tipus i tècniques: set del territori català i una altra procedent del país vasc. Aquest any, el programa del Festival Didó ha comptat amb una trentena d’activitats. Una interessant oferta d’oci cultural que ha finalitzat aquest dissabte amb diverses actuacions.

El Festival Didó és una iniciativa de l’escola de música CEM, juntament amb els Amics de la Música de Terrassa. Un cop superada la fase de consolidació, des de l’organització es proposen ara tenir també presència en els altres grans festivals de la ciutat.