La Fira de l’Economia Social i Solidària es trasllada al Mercat del Triomf

Una economia més justa on les persones estiguin per sobre dels beneficis és una alternativa vàlida que ha arrelat a Terrassa. Així ho ha afirmat el regidor d’Economia Social i Innovació, Pep Forn, en la presentació de la 8a edició de la Terrassa Cooperativa i la 7a Fira de l’Economia Social i Solidària.

Del 2 al 30 de novembre, s’han programat 35 activitats a càrrec de 84 entitats i empreses i 16 serveis municipals. Entre elles, destaquen 4 novetats. La principal, és el canvi d’ubicació de la Fira de l’Economia Social i Sostenible, que se celebrarà el dia 19, al Mercat del Triomf.

Les altres tres novetats: un cinefòrum sobre la situació de la nostra pagesia amb la projecció d’«Alcarràs», el dia 22 a les 6 de la tarda i al Cinema Catalunya; una desfilada de tèxtil responsable al Centre de Documentació i Museu Tèxtil el dia 27, de 10 a 13 del matí; i tots els dilluns del mes una activitat infantil per promoure anar a l’escola amb bici (una iniciativa coneguda com a bicibús).

Com l’any passat un espot i altres activitats de difusió a les xarxes pretenen fer arribar els valors de l’economia social i solidària a nous públics: joventut i professorat especialment.

El programa també contempla furgonetes itinerants que ajuden a reparar mòbils o a fer arranjaments a les peces de roba, taules rodones sobre comunitats energètiques i habitatge cooperatiu, tallers de rap i rima amb valors, un escape room i moltes coses més.

El programa «El Submarí» de la Ràdio Municipal informarà de les diferents activitats al llarg de tot el mes.

8a Terrassa Cooperativa Foto

Terrassa Cooperativa 3