La Fira de les Bruixes omple els carrers de Sant Pere Nord dos anys després

Milers de persones han passejat aquest cap de setmana pels carrers del barri de Sant Pere Nord amb motiu de la nova edició de Walpurgis, altrament conegut com la fira de les bruixes. Una festivitat que també ha comptat amb foc i percussió de la mà dels diables del barri.

Més d’una vintena de paradetes repartides per la rambla de Francesc Macià han venut productes relacionats amb l’esoterisme, tarot, productes artesanals i naturals o astrologia i han fet que aquest cap de setmana nens i adults tinguin una excusa per sortir al carrer a badar amb les activitats que s’hi fan.

Una edició que torna després de dos anys on el protagonisme se l’ha endut la pandèmia per reactivar el barri i fer-lo el centre d’activitat de la ciutat. Tant els negocis locals o les entitats culturals com l’Associació de Veïns veuen el Walpurgis com una oportunitat.

Un any més s’ha fet un contacontes, una cercavila i una batucada, a més de la música i el ball en directe. Un barri, el de Sant Pere Nord, que tot i l’esoterisme i la mística no es vol perdre la festivitat anual de les bruixes.