La Fira de l’Oliva celebra la quarta edició dissabte i aposta per un públic infantil i familiar

Arriba una nova edició de la Fira de l’Oliva. Serà dissabte, 14 d’abril, i Ca n’Anglada tornarà a omplir-se d’una cinquantena de parades de venda d’oli, olives i derivats, productes ecològics i de proximitat, comerços del barri, xerrades, tallers, música i espectacles. Es plantarà una olivera (la quarta) i no hi faltarà el concurs de llançament de pinyols d’oliva.

La novetat d’aquesta edició és l’aposta per les activitats pensades per a un públic infantil i familiar.

Per obrir boca, la Biblioteca del Districte 2 ha programat activitats des d’aquest dilluns i la quarta ruta i concurs de tapes s’ha fixat al calendari entre el 12 i el 22 d’abril. 8 bars i restaurants hi participen oferint una tapa i una beguda per 2,50 euros. La Dama ha guanyat les darreres dues edicions. L’any passat es van servir 1.800 tapes.

Aquesta quarta edició de la Fira de l’Oliva confirma la plena consolidació d’aquesta activitat que se suma al mapa de fires de la ciutat.

L’Associació de Comerciants El Tomb amb el suport de l’Ajuntament i la col•laboració de la Diputació de Barcelona, organitzen el certamen que s’ha presentat aquest matí a la Masia de Ca n’Anglada.

Per començar a escalfar motors, la presentació ha acabat amb una degustació dels olis de becaruda i arbequina, dues varietats d’olives autòctones del Vallès Occidental i el Baix Llobregat.