La fira de Santa Llúcia, que recupera vendes prepandèmiques, serà a la plaça Vella fins al 19 de desembre

El Nadal a Terrassa no és Nadal fins que no s’instal·la la Fira de Santa Llúcia. Les 13 parades que conformen aquest mercat de carrer va donar el tret de sortida a la venda de decoracions nadalenques el passat 2 de desembre. Una fira que es mantindrà fins al 19 de desembre i que compta amb tot el que es pugui necessitar per ambientar com cal casa nostra en aquestes èpoques; des de molsa, a pessebres i caganers, arbres de Nadal, tions o simplement objectes de decoració.

Amb l’inici de desembre s’ha estrenat l’enllumenat de la ciutat, el pessebre del Raval o també ja podem veure com el trenet recorre els carrers de la ciutat. Un seguit d’iniciatives que ens indiquen que el Nadal ja és aquí, una de les èpoques més esperades pels terrassencs.

L’obertura oficial d’aquesta Fira organitzada per l’Associació d’Amics de la Fira de Santa Llúcia, compta amb un horari de vuit hores diàries de 10 a 13.30h i de 16.30 a 21h.

Pel que fa a la figura més icònica pels catalans, el caganer, la Fira de Santa Llúcia ha ofert caganers caracteritzats de personalitats reconegudes com com cada any però la gran novetat ha estat la figura de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart. Una iniciativa benèfica que destinarà la recaptació a projectes d’ONG.

Un cop acabi la Fira de Santa Llúcia en començarà una altra, la d’Hivern, organitzada per l’Associació d’Artesans de Terrassa que aquest any, com a novetat, es trasllada a la plaça Vella.