Programació Tombacastanya 2022

La fira de tardor Tombacastanya torna aquest proper dissabte a Ca n’Anglada

L’Associació de Comerç Ca n’Anglada – El Tomb impulsa la fira de tardor Tombacastanya per dinamitzar el barri i incentivar el comerç local i de proximitat. Aquest any la cita serà dissabte 5 de novembre. Com és habitual, les parades s’instal·laran al llarg de l’avinguda de Barcelona, al tram comprès entre els carrers Sant Tomàs i Sant Honorat.

A banda de la part de comerç, hi haurà activitats dirigides als més petits, amb tallers, jocs, animació infantil i xocolatada gratuïta. La jornada es completarà amb una ballada de country de 10:30h a 12h, seguida de l’actuació musical de Toni Torres de 12h a 14h. Just després es farà un concert de pop-rock a càrrec del grup local Sin Reputación.

La fira de tardor Tombacastanya té un component de promoció social i econòmica molt important pel territori. Es tracta d’un esdeveniment en què els comerços, restauradors i la resta de sectors tenen l’oportunitat de fer més visible la seva feina a un públic més ampli.

La vinculació de les entitats al territori també es tradueix en una alta participació dins del certamen: AVV de Ca n’Anglada, Col·lectiu Sociocultural Cuidem Ca n’Anglada, esplai de Ca n’Anglada i alumnat de 4art d’ESO de l’escola Ramon Pont.

Programació Tombacastanya 2022