La Fira d’Entitats de Salut torna a instal·lar-se a la plaça Vella amb més de vint entitats participants

La Plaça Vella ha acollit un any més la Fira d’Entitats de Salut. Un espai dedicat a conèixer la tasca que duen a terme a la ciutat les entitats d’aquest tipus. A les més de vint parades instal·lades al centre de la ciutat s’ha ofert informació sobre trasplantaments, fibromiàlgia, fatiga crònica, càncer, demències, salut mental, dol, addiccions o malalties minoritàries.

La Fira, que ha reprès la seva activitat després de la forçosa aturada per la pandèmia, ha organitzat tallers, activitats interactives i concerts per tothom qui s’ha acostat a les carpes des de les deu del matí i fins les vuit del vespre. Una edició que ha fet èmfasi en la participació de tots els públics.

Una cita molt important per a les entitats que troben en aquesta jornada una oportunitat única de fer arribar el seu treball constant i solidari a tots els egarencs que s’hi acostin, així com informar de les característiques, prevencions i els recursos que es necessiten per a la investigació de les malalties o trastorns que s’han tractat.

Aquesta iniciativa respon a un dels objectius del Programa de Govern en què es detalla el suport a les entitats de Salut de la ciutat i a la difusió de la seva activitat, l’organització d’actes o les campanyes de sensibilització.