La Fira d’Orientació triplica la previsió d’assistents i rep 6.219 visitants en dos dies

La Fira d’Orientació, celebrada el passat dijous i divendres al recinte firal, ha estat tot un èxit i ha rebut 6.219 visitants, triplicant les previsions d’assistència. La xifra l’han donada a conèixer responsables d’educació en la reunió de la comissió de cicles de la vida, que valoraran ampliar el certamen a la jornada de dissabte per afavorir la participació de les famílies.

Foto Comissió Cicles De La Vida

També s’ha explicat que el període de preinscripció s’està desenvolupant sense incidències i que 13 infants provinents d’Ucraïna acollits per famílies terrassenques ja han començat les classes a les escoles de la ciutat. Set més ho faran en els propers dies.

Foto Taula Escola

A més, s’ha comentat la millora en les xifres sobre segregació escolar a Terrassa segons el darrer informe del Síndic de Greuges. Sobre aquest tema, el PSC ha reclamat a la Generalitat uns indicadors d’equitat per concretar una inversió segons les necessitats de cada alumne.

Foto Aula Secundària

En la trobada s’ha anunciat que el ple aprovarà Pla local de la Infància i l’Adolescència de Terrassa, un document que vol marcar les línies estratègiques a seguir els propers 10 anys.

En l’àmbit sanitari, s’ha destacat l’evolució positiva dels indicadors de Covid a les residències de la ciutat. A 4 de març, hi havia 17 residents positius, tots amb simptomatologia lleu, i 5 baixes de personal sanitari, cap d’ells en aïllament.

Foto Gent Gran Mans

Finalment, s’ha avançat que a l’abril es col·locarà una nova llamborda Stolpersteine a Terrassa, un acte que comptarà amb la presència de l’artista alemany que la va crear, Günter Demnig.

Foto Stolpersteine