La Fira Modernista de 2021 mantindrà la temàtica de l’esport que havia de protagonitzar aquesta edició

La Fira Modernista de l’any que ve mantindrà com a temàtica principal el món de l’esport modern, els seus orígens i les noves disciplines que començaven a aparèixer a finals del segle XIX i principis del XX. D’aquesta forma, es manté l’eix temàtic que havia de protagonitzar aquesta edició per posar en valor i donar continuïtat al treball que ja havien desenvolupat entitats i associacions.

Aquesta cap de setmana però, durant  els dies on s’hauria celebrat la Fira 2020, ( 8, 9  i 10 de maig ), s’impulsaran tot un seguit d’iniciatives i propostes a través de les xarxes socials, amb l’objectiu que entitats, institucions i ciutadania en general, puguin participar i viure-la.

La intenció és animar tothom a compartir diferents referències i experiències al voltant del modernisme, fent que Terrassa i el seu llegat modernista tinguin un protagonisme important a les xarxes socials durant aquest cap de setmana.

Fins ara, més d’una trentena d’entitats, associacions o institucions s’han sumat a la iniciativa i crearan i compartiran diferents continguts relacionats amb la temàtica modernista. També es proposa que la ciutadania comparteixi a través de les xarxes receptes de cuina d’època, fotografies amb vestuari modernista, objectes, personatges, pintura, música o qualsevol altra activitatrelacionada amb la Fira i amb el modernisme. Les imatges i vídeos  s’haurien de compartir a les xarxes amb les etiquetes #FiraModernistaTrs, #TerrassaTurisme i #ViuLaFiraModernista.

Aprofitant les franges horàries establertes, i respectant sempre les normes, es convida la ciutadania a fotografiar elements del patrimoni modernista o imatges relacionades amb el modernisme i la Fira i a compartir-les a Instagram amb l’etiqueta #FiraModernistaTrs2020. Amb aquestes instantànies es pot participar en la VIII edició del concurs d’instagram. Hi ha temps fins al 17 de maig i la relació d’imatges premiades es publicarà a finals d’aquest mes.