La dansa serà la temàtica de la Fira Modernista 2023

La Fira Modernista tanca a la plaça Vella l’edició d’aquest any i anuncia que l’any que ve la temàtica general es dedicarà al món de la dansa i a tot el que l’envolta. La dinovena edició de la Fira d’aquest 2022, dedicada a la recerca i la innovació amb motiu dels 120 anys de l’Escola Industrial, s’ha tancat amb una audició d’òpera.

Molts sectors dels participants a la Fira Modernista han qualificat d’èxit rotund l’edició d’aquest any després de la pandèmia. Una de les darreres actuacions a l’escenari de la plaça Vella ha estat un aplec de cantaires al voltant de la música catalana, on s’han escollit els solistes del sainet líric «Pel teu amor», a càrrec dels Barcelona Clàssic Concert.

Ha estat un cap de setmana ple d’activitats que han passat per l’esport, l’oci, la gastronomia, les exposicions o la música. Tot amb una ambientació de places i carrers que han tornat al 1.900, i un nombrós públic que amb peces de roba i vestits han acompanyat l’època que s’evoca.

La Fira Modernista tornarà el maig de l’any que ve amb més activitats i una altra vegada sota la peculiar mirada de la Terrassa de principis del segle XX. Tal i com es va anunciar en acabar aquest diumenge la Fira Modernista, la vintena edició de l’any vinent es dedicarà al món de la dansa.