La Fira Modernista s’acomiada anunciant que dedicarà la propera edició al cinema

Final feliç el d’una Fira Modernista que ha abaixat el teló després d’un cap de setmana d’intensa activitat. La Plaça Vella ha acollit l’acte de cloenda, amb el rodatge d’una pel·lícula d’època interpretada pel mateix públic assistent. En aquest context, s’ha anunciat que el cinema serà el tema protagonista de la propera edició de la Fira, just abans de donar per acabada la festa amb la pluja respectant la programació fins l’últim instant. Malgrat que el bon temps no ha acompanyat com en altres ocasions, el certamen ha tornat a assolir un gran èxit organitzatiu.

En la present edició, el cinema també ha tingut el seu espai al Raval de Montserrat, amb l’estand en forma de photocall del Parc Audiovisual de Catalunya. L’acte de cloenda ha servit també per fer un petit tastet del setè art, amb la companyia Cheap Films dirigint un curtmetratge de cinema mut.

El rodatge d’aquesta pel·lícula ha posat el punt final a la 16a edició de la Fira Modernista, la qual ha programat més de 300 activitats durant tot el cap de setmana. Un curtmetratge que es podrà veure aquest dilluns per Canal Terrassa TV a partir de tres quarts de nou del vespre.