La Fira Modernista tanca una edició d’èxit i anuncia la temàtica de l’any vinent, la indústria tèxtil

Les previsions de pluja per a aquest diumenge a la tarda han provocat un canvi de plans d’última hora. S’ha fet un canvi d’ubicació de l’acte de cloenda de la Fira Modernista, que s’havia de celebrar a la plaça Vella, però que finalment ha acabat fent-se al Teatre Principal.

L’acte ha engegat amb un espectacle de dansa dirigit i protagonitzat per l’Esbart Egarenc del Social amb l’espectacle de dansa “Trama” que també ha comptat amb la col·laboració amb els Teixidors de LaFACT.

Després d’una edició de la Fira Modernista dedicada a la dansa que ha confirmat l’interès que genera i l’èxit de participació amb amb més de 400 activitats programades i la col·laboració de més de 160 entitats, aquest diumenge s’ha anunciat la temàtica de l’any vinent. La XXI Fira Modernista de Terrassa girarà entorn la indústria tèxtil.

Un programa que, un any més, posa en valor el compromís de Terrassa amb la cultura, la història i la conservació del patrimoni material i immaterial industrial i modernista que tant identifica i singularitza la ciutat.

Tot plegat, ha estat acompanyat d’una àmplia oferta gastronòmica en la qual un gran nombre d’establiments de restauració de la ciutat també han fet un viatge en el temps recuperant receptes de l’època i oferint als clients uns menús modernistes originals i de qualitat. Tot amb la vestimenta de l’època.

Places i carrers han tornat al 1900 en un cap de setmana amb bon temps i amb una ciutat orgullosa d’una festivitat que any rere any acull més persones d’altres indrets de Catalunya.