La fiscalia demana 2 anys i mig de presó per a una integrant dels CDR de Terrassa

Els Comitès en Defensa de la República de Terrassa preparen noves mobilitzacions per donar suport als membres del moviment independentista actualment immersos en processos judicials: amb els integrants dels CDR encausats aquesta última setmana, la xifra arriba ja a 24 persones, inclosa una terrassenca. En una compareixença pública aquest divendres al vespre davant l’Ajuntament, just després dels “Cants per la llibertat”, els concentrats han compartit un manifest i han anunciat les dates de les pròximes mobilitzacions.

Els fets es remunten al 23 de febrer de 2018, quan els Comitès en Defensa de la República van convocar una concentració davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Els independentistes denunciaven la repressió judicial contra el referèndum de l’1 d’octubre i alguns dels manifestants es van encadenar a l’entrada de l’edifici. Tot i que les defenses s’esperaven una multa, aquesta setmana se’ls ha citat a un judici els dies 5 i 6 de febrer on la fiscalia els demana fins a 2 anys i mig de presó. La terrassenca Ivi Manyelich és una de les encausades per a qui es demana aquesta pena.

A Terrassa, el primer acte de suport als encausats serà el divendres 13 de desembre, en una acció encara per determinar.