La Fiscalia investiga Amadeu Aguado per possibles irregularitats en contractes culturals

La Fiscalia de Terrassa estaria investigant el regidor socialista Amadeu Aguado pels contractes culturals adjudicats durant la seva època al capdavant de l’àrea de cultura, en concret, entre el 2007 i el 2019.

Segons publica la premsa local, l’origen dels fets tindria a veure amb una carta rebuda per l’Ajuntament de Terrassa a nom de Sergio Martín Rodríguez, propietari de l’empresa Plus Arts, especialitzada en espectacles infantils i familiars.

En el text, el conegut com a Màgic Sergio acusaria l’exregidor de cultura d’haver contractat únicament els serveis de l’empresa Gestió i Assessorament d’Actes Culturals S.L., dirigida per Ricard Torrens Aguado, nebot del polític. En el document, Martín també posa en entredit les subvencions que s’haurien atorgat a ‘La Xarxa.

Els serveis jurídics municipals haurien posat immediatament el cas en mans del ministeri fiscal, que hauria obert diligències.

Paral•lelament, el mateix consistori hauria iniciat un procés intern per analitzar tota la documentació referent als fets que es denuncien i esclarir les responsabilitats.