La Flama del Canigó arribarà puntualment a la ciutat amb la principal revetlla anul·lada

La Flama del Canigó, que encén les fogueres de Sant Joan dels Països Catalans, arribarà puntualment a Terrassa el pròxim dimarts. En canvi, Òmnium Cultural i l’agrupació cultural La Xemeneia, organitzadores de l’acte, anul·len a causa de la crisi sanitària la seva tradicional Revetlla de Sant Joan, que ja fa cinc anys que se celebra al Pla de la Font de l’Apotecari. Tot i això, animen la ciutadania a celebrar la revetlla amb els familiars i amics més pròxims, i seguint les recomanacions sanitàries.

La Flama del Canigó, que cada any encén les fogueres de la ciutat, arribarà puntualment el pròxim dimarts dia 23, a dos quarts de sis de la tarda a l’Atri de l’Ajuntament, al Raval de Montserrat. El Club Ciclista Castellbisbal serà l’encarregat de fer-la arribar a Terrassa, on se li farà la benvinguda institucional i es llegirà el manifest de la Flama del Canigó 2020.

Aquí tothom podrà aprofitar per anar a buscar la flama i encendre cadascuna de les petites revetlles que es facin per la ciutat. Aquesta és la cinquena edició d’una revetlla tradicional però que arriba en una situació excepcional. Una mena d’impàs cap al pròxim any, quan les entitats organitzadores asseguren tornaran amb “una foguera més alta i més gran perquè en sentit metafòric, el foc mai s’apagui”.