La fórmula del Pícnic Jazz es manté infalible

Un públic divers i multitudinari ha omplert un any més el Torrent de la Font d’en Sagrera del Parc de Vallparadís per assistir a una nova edició del Picnic Jazz. Emmarcada en el programa del 37è Festival de Jazz de Terrassa, aquesta activitat ha celebrat el seu 20è aniversari enmig d’una climatologia molt favorable i un ambient de lleure familiar.

Com ja és tradicional, la jornada ha arrencat a les 12h del migdia al ritme de La Locomotora Negra. Des de la primera edició del Picnic Jazz, la big band estable més antiga de Catalunya ha estat l’encarregada d’encetar l’activitat musical al Parc de Vallparadís. Una oferta de concerts que ha continuat amb l’actuació del saxofonista gadità Antonio Lizana, i el seu repertori de jazz-flamenc.

Ja a la tarda ha pujat a l’escenari la formació Magnolia, liderada per la cantant, compositora i performer Myriam Swanson. Per acabar, el concert de cloenda l’ha protagonitzat el músic britànic Ray Gelato i la seva banda The Enforcers, amb una proposta de swing i jazz clàssic. Tot plegat, una jornada musical ben completa que ha tornat a comptar amb una gran resposta per part de la ciutadania.

L’organització calcula que, durant tot el dia, unes 25.000 persones han passat pel Parc de Vallparadís per gaudir d’aquesta activitat. La jornada també ha viscut el seu moment reivindicatiu, quan el Comitè de Defensa de la República de Terrassa ha desplegat una gran pancarta amb el lema de “Llibertat Presos Polítics”.