La fundació Acció contra la Fam impulsa a Terrassa dos programes d’inserció laboral per a persones en risc d’exclusió social

La fundació Acció contra la Fam posa en marxa a Terrassa la segona edició de dos programes d’inserció laboral per a persones aturades i en risc d’exclusió social. D’una banda, Efecto Emplea, orientat a persones que cobren la Renda Garantida de Ciutadania i, de l’altra, Vives Emplea, per a persones aturades de llarga durada i que es trobin en cerca activa de feina.

Tots dos programes, que són finançats per la Generalitat de Catalunya, el Fons Social Europeu i la col•laboració de l’Ajuntament de Terrassa, pretenen acompanyar, orientar i recolzar les persones participants per tal que aquestes puguin multiplicar les seves oportunitats de treball.

En situació d’atur de llarga durada, rebre assessorament de professionals no només és important per obtenir habilitats en la recerca de feina, sinó que també és necessari el suport emocional i l’acompanyament en el dia a dia.

Acció contra la Fam ja ha obert el procés d’inscripció per ambdós programes a Terrassa, que poden comptar amb un total de 90 persones aproximadament. Des de la Fundació animen tothom qui es trobi en situació d’atur a unir-se al projecte. Tota la informació al respecte es pot trobar al portal web d’Acció contra la Fam (www.accioncontraelhambre.org o www.vivesemplea.org)