Foto La Trama Mercat Independència

La Fundació Educativa de Terrassa agafa el relleu del bar La Trama, fins ara gestionat per Prodis

La Fundació Educativa Terrassa inicia un nou camí en el camp de la restauració, agafant el relleu de La Trama. El projecte va començar fa gairebé quatre anys de la mà de Prodis al Mercat de la Independència, obrint la primera cafeteria inclusiva del Vallès Occidental per oferir oportunitats laborals a les persones amb discapacitat intel·lectual. El traspàs entre entitats s’oficialitzarà aquest divendres 26 de maig a les 13.30 hores al mateix mercat.

L’objectiu d’aquesta nova etapa és continuar treballant en línia amb la visió i els valors del projecte, i continuar reforçant la importància de generar noves oportunitats laborals pels joves amb risc d’exclusió social.

La Fundació Educativa Terrassa és una entitat sense ànim de lucre, que té com a objectiu acompanyar els infants, joves i famílies de la ciutat, especialment als que es troben en situació de vulnerabilitat, promovent la igualtat d’oportunitats i mitjançant una intervenció preventiva i comunitària on l’educació i l’acció social en siguin la base.

Treballen per garantir el benestar d’infants i joves als barris de Terrassa, principalment als barris de Can Palet, Ca n’Anglada, Ègara i Les Arenes, on actualment són presents. Per fer-ho, porten a terme projectes socioeducatius adreçats a la infància i l’adolescència, però també a les seves famílies i a la comunitat.