La Fundació Mina renova la col·laboració amb el programa de tallers d’Oncolliga

La Fundació Mina i la Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica (Oncolliga) han signat el conveni de renovació de la col·laboració que fa possible el programa “Temps per cuidar-te”. Mitjançant aquest, Oncolliga organitza, durant tot l’any a Terrassa, un conjunt d’activitats i tallers gratuïts adreçats a malalts oncològics, familiars i cuidadors per tal de donar-los suport en el seu dia a dia.

Aquests tallers ofereixen eines per fer front a la situació que viuen i permeten la interacció amb la resta de persones que es troben en les mateixes circumstàncies, possibilitant l’intercanvi d’experiències. Els més de 400 participants anuals en els tallers mensuals i activitats de “Temps per cuidar-te” són persones afectades per la malaltia que es dirigeixen a Oncolliga, bé per iniciativa pròpia o seguint la recomanació dels metges de l’hospital o del CAP.

Amb la signatura d’aquest conveni, la Fundació Mina aporta, per cinquè any consecutiu, els recursos per mantenir aquest programa, per a l’edició i impressió del material de difusió i per a realitzar els tallers, que ofereixen comprovats beneficis en la salut emocional i el benestar de les persones que hi participen. Aquest mes de novembre es duu a terme el Curs de Gestió de l’Estrès per Sofrologia, tallers de Tai-Txi i Txi Kung i recentment la conferència “Resolem dubtes amb les estomaterapèutes”.

La col·laboració entre la Fundació Mina i Oncolliga es va iniciar el 2013.