Residència Esplugues De Llobregat Fundació Vallparadís

La Fundació Vallparadís MútuaTerrassa impulsa el projecte de dues noves residències per a persones grans a Badalona i Esplugues de Llobregat

Les ciutats de Badalona i Esplugues de Llobregat acolliran dos nous centres especialitzats en l’atenció a persones de la tercera edat gràcies al projecte de la Fundació Vallparadís MútuaTerrassa i el grup Thor Spain.

Ambdós edificis han estat dissenyats per afavorir el procés d’envelliment actiu, de forma que s’ha tingut molt present el model d’atenció que aquest sector de la població requereix. Alguns d’aquests elements son la llum natural, la connexió amb la natura, el medi ambient, els recorreguts o la il·luminació.

No només s’ha tingut en compte la funcionalitat dels residents, sinó també el seu benestar i el gaudi d’aquests. És per això que hi haurà diversos espais exteriors o jardins terapèutics per facilitar les activitats a l’aire lliure.

Tractant d’imitar el model nòrdic, els dos centres s’estructuraran en Unitats de Convivència, on s’acompanya als residents de professionals de referència i de grups reduïts de persones amb característiques similars.