La Funerària de Terrassa organitza diverses activitats al cementiri municipal per la diada de Tots Sants

Aquest divendres 1 de novembre el cementiri de Terrassa ha estat el punt d’atracció de desenes de milers d’egarencs que, com cada any, visiten als seus difunts. La diada de Tots Sants d’aquest any ha comptat amb moltes activitats, una d’elles l’exposició “dones al jardí de la memòria”, un recull de dones que reposen al cementiri de la ciutat i que formen part de la història local. Amés, hi ha hagut un acompanyament musical entre les 10 del matí i les dues de la tarda, també la missa del migdia en record als difunts i la tradicional venda de flors a l’entrada del complex funerari.

Moltes persones han visitat els seus familiars que reposen al cementiri en una diada que ha estat marcada per la menor afluència de gent en comparació a d’altres anys. L’ajuntament per la seva part ha ampliat i reforçat els seus serveis amb un dispositiu especial per a facilitar l’arribada al recinte. Una de les mesures ha estat el servei de busos, que passaven, per portar i recollir als visitants, amb una freqüència de 15 minuts.

El complex funerari també ha previst un dispositiu especial per facilitar l’accés al recinte ampliant la zona d’aparcament.