La Gala de l’Esport 2022 ja té finalistes i es celebrarà el 3 de març al Teatre Principal

El divendres 3 de març es celebrarà, al Teatre Principal, la Gala de l’Esport, organitzada per l’Ajuntament i el Diari de Terrassa.

El premi més destacat és el trofeu Lluís Francino i Riera al millor esportista. Els cinc aspirants són Martín Molina en boxa, Clara Ycart en hoquei herba, Sarai Gascon en natació i Paula Leitón i Álvaro Granados en Waterpolo.

Com a millor equip estan nominats el Centre Parroquial San Cristóbal de futbol, l’Escola de Futbol Bonaire i l’Atlètic Terrassa Hockey Club.

En l’apartat de millor esdeveniment la tria serà entre el comitè organitzador del mundial d’hoquei, la Copa de la Reina de waterpolo i l’Euro Hockey Ranking Cup.

A banda d’aquests a la Gala de l’esport es lliuraran premis a l’esport escolar, al millor entrenador, al millor esportista màster i al millor esportista promesa.

També mencions especials a Jaume Leiva per la trajectòria, Nico Villar per la dedicació, Educa Box Terrassa per la solidaritat, Oriol Antolí per la gesta esportiva i el club inclusiu de waterpolo del Natació per la integració. La periodista Fanny Sallés rebrà a títol pòstum una menció especial al periodisme esportiu.

El jurat de la Nit de l’Esportista el formen quinze persones de diversos àmbits del món de l’esport.